Yeniden Refah Partisi Tokat Merkez İlçe Başkanı Sinan Demirkol, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 181. yıl dönümü ve Polis Haftasında anlamlı bir kutlama mesajı yayımladı. Demirkol, yayımladığı mesajda emniyet teşkilatının vatanın huzuru için üstlendiği kritik role dikkat çekerek, polislerin fedakârca çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirtti.

Kahraman Türk Polisi Vatanın Teminatıdır
Başkan Demirkol, Türk Polis Teşkilatı’nın 10 Nisan 1845’ten bu yana süregelen köklü geçmişine vurgu yaparak, kahraman polislerin gece gündüz demeden canları pahasına görev yaptıklarını ifade etti. Emniyet mensuplarının cesaretinin milletin en büyük güvencesi olduğunu dile getiren Demirkol, suçla mücadele ve asayişin sağlanmasında gösterilen üstün performansın her türlü takdirin üzerinde olduğunu kaydetti.

Şehitlere Rahmet Gazilere Şükran Mesajı
Mesajında milli birlik ve beraberlik vurgusu yapan Demirkol, kutsal görevlerini yerine getirirken şehitlik mertebesine ulaşan emniyet mensuplarını rahmetle andı. Kahraman gazilere şükranlarını sunan Demirkol, aktif görevdeki polislerin ve ailelerinin de huzurlu bir yaşam sürmesi temennisinde bulundu.

Yeşilyurt’ta Zehir Tacirlerine Darbe
Yeşilyurt’ta Zehir Tacirlerine Darbe
İçeriği Görüntüle

Yeniden Refah Partisi’nden Emniyet Teşkilatına Tam Destek
Yeniden Refah Partisi Tokat Merkez İlçe Başkanlığı olarak her zaman emniyet güçlerinin yanında olduklarını hatırlatan Demirkol, teşkilatın 181. yılını kutlayarak sözlerini noktaladı. Demirkol, milletin huzur ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan tüm polis teşkilatına başarı ve kolaylıklar diledi.
Whatsapp Image 2026 04 09 At 23.46.43

Muhabir: Mustafa Işık