Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma Hastanesi`nde Ortopedi ve Travmatoloji Bölüm Başkanı olarak atanan Doç. Dr. Eyüp Çağatay Zengin görevine başladı. Doç. Dr. Eyüp Çağatay Zengin, Tokatlı, emekli eğitimci Salih Zengin`in oğlu Ak Parti Gurp Başkanvekili Özlem Zengin'in kardeşidir. 

Doç. Dr. Eyüp Çağatay Zengin kimdir, kaç yaşında, nereli?

Doktor Eyüp Çağatay Zengin, 1982 yılında Tokat`ta doğdu. İlk veta öğrenimini Tokat'ta yaptıktan sonra Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine girdi. 2007 yılında bitirdikten sonra ilimiz Yeşilyurt ilçesinde bir yıl aile hekimliği yaparak Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Ortopedi Ve Travmatoloji Bölümünde İhtisas eğitimine başladı. 2012 yılında ihtisasını tamamlayarak Sivas Devlet Hastanesi Ortopedi Ve Travmatoloji Bölümünde göreve başladı. Burada da 1 yıl görev yaptıktan sonra 2014 yılında eş durumu nedeniyle İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine atandı. 2019 yılı Eylül ayında Doçent oldu. 2020 yılı içerisinde ailesinin ve aile çevresinin yoğun isteği üzerine Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ortopedi Ve Travmatoloji Bölümüne ataması yapıldı.

Eyüp Çağatay Zengin 25.08.2020 günü Tokat'taki görevine başladı. Eyüp Çağatay Zengin'in aynı zamanda Üniversite Hastanesi Ortopedi Ve Travmatoloji Bölümünde Bölüm Başkanı olarak görev yapacağı öğrenildi.

Tekin Kartal öldü mü? Tekin Kartal kimdir? Tekin Kartal öldü mü? Tekin Kartal kimdir?

Eyüp Çağatay Zengin evli ve 2 çocuk babasıdır.