Bilim adamları kanser denene illetin B17 vitamininin eksikliğinden olduğunu söylemektedirler. B17 vitamini; kaysı, vişne, Lima fasulyesi, elma, şeftali, armut, kuru erik çekirdeklerinde bulunur. Acı badem; doğada en zengin B17 vitamininin kaynağıdır.

      “ Kanserin ölümü “ adlı kitabın yazarı Dr. Harold Manner lefril’in etkisinin kanser tedavisinde % 90’ın üzerinde olduğunu yazmıştır.  Buğday filizi müthiş bir kanser ilacıdır.

       Bulaşık deterjanının ve sıvı sabunun parçacıklarının vücuda girmesi kanserin başlamasının ana nedenidir. Elbette kanser yaban bir çok etken, faktörler vardır.  Bulaşıklar ne kadar iyi durulanırsa durulansın, ufak bir deterjan parçası bulaşıkların üzerinde kalır. Vücuda girer. Bu zararlı maddeleri tamamen hayatımızdan çıkarmak istiyorsak, bunun basit yöntemi vardır. Bulaşık deterjanını ( sıvı sabunu)yarıya kadar boşaltınız. % 50 deterjana, % 50 sike ile karıştırın, kullanın. Artık kansere yakalanmazsınız.

     Limon; kalp krizi riskini düşürür. Bir adet limonda, 31 mg C vitamini bulunur. Asidiyle böbrek taş oluşumunu önler. Sitrat böbrek taşı oluşumunu engeller.  Soğuk algınlığı, grip, ciltte iyi gelir.  Limon kabuğu içerdiği( pektin ve biyoaktif) bileşenler sayesinde kolesterolün düşmesine yardımcı olur. Limon kabuğu pek çok antimikrobiyal ajan içermektedir. Limon yağı kokusunun beyinde norepinefrin konsantrasyonunu artırarak iyi bir ruh hali sağlar. Limonu; nane, su, zencefil, maydanoz, soda, bal ile karıştırıp içilebilinir.        

          Dondurulmuş limon da kansere karşıdır. Yıkadığınız limonları buzdolabının dondurucusuna koyunuz. Donan limonu rendeleyiniz.  ( kabuğuyla beraber.) Dondurmalara, salatalara, çorbalara, makarnaya, pirince, suşiye, balık yemeklerine katın. Tüm yemeklerin tatlandığını, lezzetine lezzet kattığını göreceksiniz. Limon kabuğunun, limon suyundan 5-10 kat daha fazla vitamin içerir. Limon kabuğu, vücutta ki tok sit elementlerin yok edilmesinde güçlü bir indirgeyici ajandır.  

       Limon  ( citrus) kanser hücrelerini öldüren harika bir üründür. Limon kabuğunun hoş araması yanı sıra, limon suyundan on kat daha fazla vitamin içerdiği ve vücuttaki tok sit elementlerle savaşmaya yardımcı olduğu ortaya çıkmıştır. En önemlisi limon kanser hücrelerini öldürmektedir.

        Limon ağacının bileşenleri, kanser hücrelerinin büyümesini yavaşlatmak için yaygın olarak, kemoterapi de kullanılan Adriamcin’den 10.000 kez üstündür.  Limon özü ile yapılan terapi sadece kötü huylu hücreleri yok eder. Limonun yan etkisi yoktur. Dondurun, rendeleyin, tüketin.

       1970’ten bu yana 20’den fazla laboratuarda testinin yapıldığını, limonun kolon, meme, prostat, akciğer, pankras kanseri gibi on iki türden kanser hücrelerinin öldürdüğünü söylenmektedir. Limon özü ile yapılan tedavi türü yalnızca malign kanser hücrelerini yok eder. Sağlıklı hücreleri etkilemez.

      Süleyman Erkan 18-05-2024 Cuma Bedesdenlioğlu Tokat