Mart ayına girdik, enerjinin ve mutluluğun doruklara çıktığı bu dönemde, kadınlar için güzel ve etkileyici bir parfüm seçimi yapmak her zaman önemlidir. Moda dünyasının önde gelen markalarının özenle hazırladığı en yeni ve başarılı kadın parfümleri, şıklık arayışındaki herkesi cezbetmeye hazır. Bu yılın favori 5 kadın parfümü, sadece özgün ve canlandırıcı notalara sahip olmakla kalmayıp aynı zamanda güçlü ve unutulmaz bir etki bırakma potansiyeline de sahip. İşte, mart ayının gelmesiyle birlikte kullanıcıları büyüleyecek 5 kadın parfümü...

Burberry Her Blossom Eau de Toilette

Burberry markasının bu çiçeksi kokusunda mandalina, erik çiçeği ve sandal ağacı notaları bulunuyor. Sephora'nın web sitesi bu kokuyu "güneş ışığıyla ıslanmış parklarda ve çiçeklerle kaplı yollarda yapılan bir yürüyüş" olarak tanımlıyor; bu koku, Londralıların baharın ilk birkaç gününde yüksek ruhlu, spontane ve önümüzdeki sezon için beklenti dolu tutumunun vücut bulmuş hali.
Üst Notalar: Mandalina, pembe biber Orta Notalar: Erik çiçeği, şakayık
Alt Notalar:Misk, sandal ağacı.


Guerlain Aqua Allegoria Flora Cherrysia Eau de Toilette

Bu Guerlain kokusu üst notalarda bergamot ve karpuzun yanı sıra kiraz çiçeği akordu, gül, beyaz şıra ve menekşe kokularını içerir. Her kullanımda mutlaka övgü alan ve ismi sorulan bir kiraz çiçeği parfümü neşeli, parlak ve enerjik. Genç hanımlara oldukça yakışan cıvıl cıvıl bir parfüm. 
Üst Notalar: Karpuz, bergamot
Orta Notalar: Kiraz çiçeği, armut, gül
Alt Notalar: Misk, menekşe, odunsu notalar


Penhaligon's Highgrove Bouquet Eau de Parfum

İlkbahardan yaza uzanan bir koku. Bu Pehaligon'un kokusu sardunya, lavanta ve sümbül notalarına sahiptir. İngiltere’de konumlanan Highgrove Gardens ile işbirliği içinde oluşturulmuş bir parfümdür.
Çiçeksi odunsu koku ailesine ait olan parfüm ilham aldığı bahçeden yola çıkarak ilkbahar ve yaz aylarının sıcak ruhunu yansıtır.
Notaları arasında misket limonu, mimoza ve sedir ağacı bulunur.
Parfümün sıcak enerjisini lavanta ve sardunyanın çiçeksi dansı başlatıyor.
Çiçeksi ve pudramsı notalar ortaya çıktıkça, narin sarı çiçeklerden oluşan bir atmosfer havayı dolduruyor.
Mimozayla birlikte sümbülteber parfüme derinlik katmayı başarıyor.
Sedir ağacı ve Orris zarafet ve incelikle birleşerek yatıştırıcı ve dinlendirici bir etki yaratıyor.


Kayali Eden Sparkling Lychee 39 Eau de Parfum

Bu meyveli koku, o kadar parlak ve eğlenceli ki üzerinize her sıktığınızda sanki bir parti varmış gibi hissedeceksiniz. Hatta bazı kullanıcılar parfümün solucan jelibon ve soda gibi koktuğunu söylüyor. Çok pahalı hissettiren bu parfümle iltifatlara hazır olun.
Anahtar notalar: Lychee, kırmızı elma, limon, menekşe, yasemin, şeker, vanilya, sandal ağacı


Prada Paradoxe Eau de Parfum

Bu parfümü düğün gününde kullananların sayısı oldukça fazla çünkü çok yumuşak, değerli ve güzel. Ama aynı zamanda imza kokusu için mükemmel bir seçim. Parlak narenciye ile beyaz çiçeklerin ve sıcak amber ve miskin güzel bir karışımı, tamamen çok yönlü bir koku profili veriyor. O kadar iyi harmanlanmış ki gerçekten de bu parfümü kokladığınızda harika hissediyorsunuz. Kalabalıkların bu kadar hoşuna gitmesine şaşmamalı.
Anahtar notalar: Armut, mandalina, portakal çiçeği çiçeği, portakal çiçeği, amber, misk

6 ilde 38 terör şüphelisine gözaltı 6 ilde 38 terör şüphelisine gözaltı