Eda Ece eşi Buğrahan Tuncer ile boşanıyor mu? Açıklama geldi! Eda Ece eşi Buğrahan Tuncer ile boşanıyor mu? Açıklama geldi!

Oflu Hoca olarak tanınan ve yüzlerce insanın yetişmesine rehberlik eden emekli din görevlisi Cemal Terzioğlu'nun ölümü, sevenlerini yasa boğdu. Peki, Oflu Hoca Cemal Terzioğlu kimdir, öldü mü, neden öldü, kaç yaşıdaydı? Oflu Hoca Cemal Terzioğlu cenazesi ne zaman? İşte detaylar...

Oflu Hoca Cemal Terzioğlu kimdir?

1934 yılında Trabzon'un Of ilçesinde doğan Terzioğlu, hayatını İslam'a hizmete adamış bir isimdi. İmamlık kariyerine Rize'nin İyidere ilçesinde başlayan Terzioğlu, daha sonra 1967 yılında İstanbul Küçükköy Merkez Camii'ne atandı. 28 Şubat sürecinde emekli olan Terzioğlu, bu süreçten sonra dahi İslam'a hizmet etmekten vazgeçmedi.

Oflu Hoca Cemal Terzioğlu neden öldü?

2018 yılında Küçükköy Kültür Eğitim Hizmet Vakfı'nı kurarak başkanlık görevini üstlenen Terzioğlu, toplumun eğitim ve kültürel faaliyetlerine katkıda bulunmak için aktif olarak çalıştı. Ancak son bir yıldır çeşitli hastalıklarla mücadele eden Terzioğlu'nun sağlık durumu giderek kötüleşti.

Cemal Terzioğlu'nun vefat haberi, sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.

Oflu Hoca Cemal Terzioğlu cenazesi ne zaman?

Oflu Hoca Cemal Terzioğlu cenaze namazı, yarın öğle namazının ardından Küçükköy Merkez Camii'nde kılınacak. Ardından Terzioğlu, 500 Evler Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Kaynak: Haber Merkezi