-Milletvekili genel seçimleri için YSK’ca belirlenen takvim uygulanıyor.

-On Subat itibariyle kamuda çalışanlardan milletvekili adayı olmak isteyenler istifalarını verdiler.

-Devlet bürokratsinde görev yapan siyasetle iç içe olmuş devlet memurluğu vasıflarını yitirmiş nice adayın çıktığı görülmekte.

-Şimdi istifa eden bürokratlar seçilemeyince görevlerine dönecekler. Birde partimizden aday olmuştu iltifatıyla daha üst makamlara layık görülecekler sıfatlarınada devletin memuru ifadesi konacak.

-Birçoğu zaten yağdanlık ve yalakalık başarı gösterdikleri için görevleri getirilmişlerdir. Devlet bürokrasisinin hali içler açısıdır.

-Seçilemeyen görevine dönecek, birde terfi edecek, sonra devletin memuruyum tarafsızım diyecek. Mızrak çuvala sığmayacak.

-Sen artık devletin değil, partinin memurusun.

-İstifa etti isen, adam gibi siyasette hizmetine devam edersin.

-Bekleyip görüşeceğiz ne cevherler ortaya çıkacak.

-Anayasa Mahkemesi Başkanı Sayın Haşim Kılıç ile Yargıtay Başkanı Emekli oldular.

-Gerek Haşim Kılıç’ın gerekse Yargıtay başkanının hukukla, adaletle ilgili açıklamaları, ülkemizin bugün getirildiği hukuksuzluk ortamını tarife yetiyor . Güçlü, huhuka istediği gibi şekilleniyor. Yönlendiriyor, çıkarına uygun görmediği bir karar çıktığındada , saldırılar başlıyor. Varsada yoksada benim çıkarım her öne çıkıyor.

-Haşim Kılıç, demokrasiye hukuka sahip çıkmıştır bir. AVM başkanıdır.

-Haşım Kılıç olmasa idi. Bugün hala bu ülkenin genel kurmay Başkanı, kuvvet komutanları ve komutanlar çifte paralelin kumpası sonucu; hala cezaevlerinde yatıyor olacaklardı.

-Komutanlar, haksız yere; birilerinin koltuklarına yapışması adına ergenekon, balyoz vs. iftira şantaj davalarıyla ömürboyu hapis yatacaklardı. Bir tiyatroydu usta sanatçılar sahneliyordu.

-Bu çirkin adice kumpasları kuranlar kurduranlar bu iftiralardan nemalanan siyasetçileri, kabir nasıl kabul edecek bilemiyorum. Haşim Kılıç teşhisi koydu. Alabilene.

-Yüce dinimizce iftira, gıybet büyük günah ve kul hakkı olduğuna göre hesaplar verilebilecek mi Allah’ımız bilir. Yapanda cezasını çeker.

Sevgi ve saygılar.