Gündem köşesinde Cemalettin Yarkın yazdı: “Aleykümüsselâm” demesi ne anlama gelmektedir? Bunun anlamını KUR’AN’ı Kerim âyetleri vermektedir.”
Gündem köşesinde Cemalettin Yarkın yazdı: “Şimdi, Yâ-Sin sûresi ve Kur’an-ı Kerim ışığında bir an düşünelim.”
Yazar Cemalettin Yarkın, Gündem köşesinde yazdı: “Aslında o da tıpkı babası gibi koltuk adamı değil, saha adamı idi.”
Cemalettin Yarkın yazdı: “İşte bu 'altın cümle' milletçe, birlik ve beraberliğimizin değişmez mührüdür. Bölücülüğe ve ayrılıkçılığa asla geçit vermez.”
Gündem köşesinde Cemalettin Yarkın yazdı: “Okumakla var olan Turan YALÇIN’ı kutluyor ve alkışlıyorum.”
Gündem Köşesinde Cemalettin Yarkın yazdı: “Türk halkı bilgece bir tavırla “Bu dünya Sultan Süleyman’a bile kalmadı” derken…”
Cemalettin Yarkın GÜNDEM köşesinde yazdı: "... başka bir ahsen-i takvimle yaratılmış ve en akıllı canlı olan “insan”dan ne istenmekte?!
Gündem köşesinde Cemalettin Yarkın yazdı: "İç cephe çökerse, memleket temelinden yıkılır ve millet esir düşer. (…)” İşte Atamız 98 yıl önce bu uyarıyı yapmıştı."
Gündem köşesinde Cemalettin Yarkın yazdı: "Anlatılan kitabı satır be satır okudum. Nasıl okumam ki..."
GÜNDEM köşesinde Cemalettin Yarkın yazdı: "Ve 6 EYLÜL 1206’da, büyük KURULTAY toplandı. Gündemin ilk maddesi oybirliğiyle onaylandı."
Cemalettin Yarkın yazdı: "TOKAT özelinde ve TÜRKİYE genelinde bize anlatacağı çok ve ilginç şeyler olacağına inanıyoruz."
Cemalettin Yarkın yazdı: "Her gün anaların ve çocukların ahı arş-ı ala’ya yükseliyor."
Bu bağlantı sizi https://www.hursozgazetesi.com dışındaki bir siteye yönlendiriyor.