Değerli Dostlarım

Pandemi bu süreçte bizlere şunu öğretti. Sağlık bir kamu meselesidir.

Bilim tek çıkar yoldur.

Şeffaflık temel bir ilkedir.

Sağlık hizmetlerinde, eğitimde ve birçok alanda uzaktan erişim ve dijital dönüşüm modellerini hayata geçirmemiz gerektiğini öğretti.

Türkiye Tabipler Birliği Anayasal kuruluşumuzdur. Tüm hekimlerin üye olabildiği, tüm kurul veganlarının özgür seçimlerle oluştuğu bağımsız hekim örgütüdür.

Gücünü sadece hekimlerden alır.

İyiki TTB var.

İyiki çok değerli Sağlık çalışanlarımız, Doktorlarımız, Hemşirelerimiz, Hastabakıcılarımız, sağlık çalışanlarımız.

İnsan hayatını hastalarını kendi hayatlarını hiçe sayarak çalışan emek veren savaş veren tüm doktorlarımıza bütün sağlık çalışanlarımıza binlerce kere teşekkür ediyoruz.

Değerli kurumlar, ya satılıyya da kapatılıyor, Refik Saydam Hıfzıssıhha enstitüsü gibi, 1928 de kurulan 2011 de kapatılan enstitü, aşı üretiminde başarılıymış. Belki de, pandemi dönemini yaşadığımız bu günlerde, aşı, bu enstitü tarafından, hayata geçirilebilirdi.

Bu ülkenin en büyük problemi, ülkenin en büyük probleminin ne olduğuna karar verememektir.

Yoksa bilsek hangi problem en büyük, hemen çözmeye başlayacağız ama olmuyor. Çünkütada bu kadar büyük bir problem varken, küçük problemlerle uğraşma lüksümüz yok.!

67 yaşındaki yaşlı adama önce odunla saldıran, sonra tekme atan, daha sonra "ezan mı okuyorsun lan?" diyerek kafa atan Halil Sezai'nin serbest kalması için CHP'li avukatlar ve milletvekilleri devreye girmiş.

CHP'ye yazıklar olsun.