Suphiye Ormancı'nın Metin Akpınar ile olan gizli ilişkisinden dünyaya gelen ikiz kızlarından biri Duygu Nebioğlu Müge Anlı'nın programına katılarak annesini bulmaya çalıştığını söyledi. Peki, Suphiye Ormancı kimdir, kimlerden çocuk yaptı, kaç çocuğu var? Suphiye Ormancı nerede? işte detaylar...

Suphiye Ormancı Kimdir?

Suphiye Ormancı, 1987 yılında Metin Akpınar ile yaşadığı bir ilişkiden ikiz kızları Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu Katırcı dünyaya geldi. Metin Akpınar ile evlilik dışı bir ilişkisi olduğu bilinen Ormancı'nın, yıllar boyunca bu gerçeği sakladığı ve çocuklarının kimliklerini gizlemeye çalıştığı ortaya çıkmıştır. Duygu Nebioğlu'nun iddialarına göre Isparta'da yaşayan ablası Dilara G. de Uğur Dündar ve Suphiye Ormancı'nın kızıdır. Dündar ile Akpınar'ın çok yakın arkadaş olmaları nedeniyle geçmişte aynı kadınla yasak ilişki yaşadıklarına dair iddia şaşkınlıkla karşılandı.

Uğur Dündar ne dedi?

Dündar, hakkında çıkan babalık iddialarını doğrularken, mahkemenin bir karara varmış olduğunu da belirtti. Dündar, konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Dündar paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bugünkü bir gazetede hakkımda babalık davası açıldığı ve Haziran ayında karara bağlanacağı açıklanmış.
Bugüne kadar mahkemenin aldığı gizlilik kararına titizlikle uyduk ve hep sustuk. Ama mademki karşı taraftan biri konuştu; kısaca net bir cevap vereyim: Mahkemenin her iki tarafı sevk ettiği ve son sözü söyleyecek kurum olan adli tıp kurumu dna incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddiasını reddetti. Benim ve Avukatım Murat Ergün için konu kapanmıştır... Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Suphiye Ormancı Nerede?

Suphiye Ormancı'nın şu anki konumu net olarak bilinmemektedir. Ancak, kızı Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmış ve yardım talep etmiştir. Bu çağrı üzerine programda Nebioğlu'nun annesiyle ilgili detaylar ortaya çıkarılmaya çalışılmıştır.

Suphiye Ormancı'nın kaç çocuğu var?

Suphiye Ormancı'nın Metin Akpınar ile olan ilişkisinden iki çocuğu olduğu bilinmektedir. Duygu Nebioğlu, programda 6 kardeşi daha olduğunu açıklamıştır. 

Suphiye Ormancı ne iş yapıyordu?

Suphiye Ormancı'nın oyunculuk deneyimi olduğu belirtilmektedir. Annenin, bazı filmlerde ve özellikle İbrahim Tatlıses'in bir filminde rol aldığı ifade edilmiştir. Ayrıca, Ormancı'nın ailesi tarafından oyuncu olması için teşvik edildiği ve film sektörüne zorla yönlendirildiği aktarılmıştır.

Başkan Aras: Deniz turizminde sorunların çözümüne gereken desteği vereceğiz Başkan Aras: Deniz turizminde sorunların çözümüne gereken desteği vereceğiz

Duygu Nebioğlu'nun Hikayesi

Duygu Nebioğlu, annesini bulmak ve gerçekleri öğrenmek için uzun süredir çaba harcamaktadır. Annesinin kimliğini ve yaşadığı hayatı öğrenmek için çeşitli yollara başvurmuş, son olarak Müge Anlı'nın programına çıkarak yardım istemiştir. Bu süreçte annesinin geçmişi ve ilişkileri hakkında da çeşitli bilgilere ulaşılmıştır.

Suphiye Ormancı'nın geçmişi ve çocuklarıyla olan ilişkisi, medya ve halkın ilgisini çeken bir konu olmuştur. Duygu Nebioğlu'nun annesini bulma çabaları ve yaşadığı hikaye, kamuoyunda büyük ilgi uyandırmıştır. Bu süreçte, gerçeklerin ortaya çıkması ve aile ilişkilerinin netleşmesi için çeşitli adımlar atılmıştır.