Haşim Eger Tokat İl Gençlik ve Spor Müdürü… Tokat’ta göreve başladığından bu yana tüm çabalarını ve çalışmalarını kendi alanına yöneltti. – Bazılar gibi- ne görüntü yalakalıkları yaptı ne de kendi görev alanının dışına çıktı.

Çim sahalardaki eksikliklerin giderilmesine, kapalı spor salonlarımızın bakımına özen gösteriyor, spor salonlarımızı Tokat gençliğinin yararına sunuyor. Kapalı spor salonlarımızın çevre düzenlemesini yeniliyor, daha güzel hale getiriyor. 
Uzunburun çim sahasının gece maçlarına hazırlandığından ve aydınlatma işinin kısa sürede biteceğinden söz ediyor.
Atletizim sahasının kısa sürede hizmete gireceğinden, tesislerin hizmete hazır olduğunda bakanlığın kapısını çalıp hem bireysel yarışmaları hem de takım yarışmalarını ilimize getireceklerinden söz ediyor. 
Spor İl Müdürümüz Eger, bunların bir kısmını zaten yapmış.
Tokat Spor Tesislerini üst düzey yarışmaların yapılacağı bir spor tesisi olarak ülke ölçeğinde duyurulacağını hedefliyor.
Tokat Spor Tesislerini büyük spor organizelerinin yapılabileceği tesisler olarak ülkemize sunma gayreti içerisinde görünüyor.
Haşim Eger, benim bir görevim var, Tokat gençliğine, Türk gençliğine ve Türk sporuna hizmet etmek diyor.
Doğru söylüyor, doğru yapıyor, gerçek müdürlük bu, gerçek hizmet bu…
Haşim Eger hareket sahasını görev alanı ile sınırlamış, topu kendi alanında koşturuyor. Görevi ile bütünleşmiş bir bürokrat. Görevinin sorumluluğunu bilen bir müdür.
Bunları söylemekle Haşim Eger müdürümüzün yaptığındaki doğruluğu ortaya koymuş, onu görevine karşı daha sıcak durmaya koşturmuş oluruz.
Bürokrat yalnız görevine odaklanmalıdır. Haşim Eger bunu yapıyor. 
Görev çizgisinin dışında oynayan bazı bürokratlarımıza da örnek olan bu tutum ile Haşim Eger müdürümüzü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.