Hacı Geçene Almus Kınık belde belediye başkanı.

Hacı Geçene'yi değişik ağızlardan dinledim. Bende tanırım ama derin ölçekli değil.

Hacı Geçene kendi çabası ve kendi yetenekleriyle belirli yerlere gelmiş, ayağını sağlam basmış.

Başkanlık öncesi yaptığı inşaat sektöründeki çalışmalarında da iyi yer edinmiş. Güven kazanmış toplumun her kesiminde.

CHP yanlısı imiş. Bir önceki seçimde Almus'un Kınık Beldesi'ne belediye başkanı olmak istemiş. CHP kabul etmemiş. Oda DSP'den aday olmuş, kazanmış ve Kınık Belediye Başkanı olmuş.

Daha sonra bir iyi niyet göstergesi yaparak CHP'ye geri dönmüş. Şuanda CHP'nin, Almus ilçesi Kınık Beldesi belediye başkanı.

Göreve başlar başlamaz yoğun bir çalışmaya geçmiş Hacı Yusuf Geçene Kınık'ta. Kınık'ın mahalleleriyle birlikte yol su sorunlarını çözmüş, yayla yollarını bile kullanılabilir hale getirmiş. Caddeleri sokakları güzelleştirmiş.

Belediyeyi sokak temizleme aracı dahil motorlu bir ekipmana kavuşturmuş. İş makineleri yığmış belediyenin kapısına.

Hizmet almadan borç batağına giren belediyeyi, geçmişin kat kat üstünde hizmet vererek borçtan kurtarmış, şuanda kasasında hatırı sayılır da bir parası varmış.

Bakın şimdi ne olmuş ? Yusuf Hacı Geçene Kınık'a yine belediye başkanı olmak istemiş. CHP kabul etmemiş, yerine bir başkasını aday göstermiş.

Gösterilen aday belki daha iyidir bilemiyoruz.

Ancak !... Aday gösterilen kişi parti üst kademesinden birinin etkisiyle Kınık'a belediye başkanı adayı gösteriliyorsa, hey CHP, sen bu yanlışlığın altından nasıl kalkacaksın ?

Senin, liyakattan haktan, hukuktan, adaletten yana olmanı hangi terazide tartacağız ?

Karşındakilerden biri böyle yapsa 'yandaş kayırmacılığı' der yeri göğü birbirine katardın.

Yusuf Hacı Geçene CHP'den aday olamayınca, DSP'den aday olmuş. Kazanma şansıda yüksek görülüyormuş. Yusuf Hacı Geçene bu seçimi aday olduğu partiden kazanırsa, yada en azından sizin oyunuzu böler kazanmanızı engellerse, değerlendirmeniz nasıl olacak bu sonucu. CHP'li beyler! Sizin ülke genelinde 0,5 oya bile ihtiyacınız var. Böyle bir adamı değerlendirmeyi bir yana itip, oyanını artırma yerine yandaşlık düdüğü öttürmeye kalkışırsanız 9 kez kazanamadığınız seçimleri 19 kez daha kaçırırsınız.

Hacı Geçene DSP'den aday olmuş. CHP'ye göz aydınlığı götürelim.

CHP'li efendiler, bırakın beldelerle oynamayı da Tokat merkeze neden aday bulamadığınız üzerinde durun. Eski yeni milletvekillerinizden bir CHP sever niye çıkmıyTokat'a belediye başkanı aday olmak için. Çıkmaz... Çünkü onlar CHP seven değil C E P sevenlerdir.

Hacı Geçene olayı bizim bildiğimiz. Daha bilmediğimiz nice yanlışlıklar çıkacak karşımıza.

Yahu CHP, sen bari liyakattan sapmada elimizde tutarlı bir dalımız olsun.

İyilerin yanında olmak ülke severliktir, ilke severliktir. Başarılar Hacı Geçene.Sana ve senin gibilere ihtiyacımız var.