16 Mart’ta vefat ederek toprağa verdiğimiz mesleğimizin duayeni değerli Cemal İncesoyluer, 27 Şubat günü Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’ne yatırılmıştı.

Cemal ağabeyle görüşüp durumunun vahametini öğrenmem ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin’in babası, kıymetli ağabeyimiz Salih Zengin Hocamızı aramam ve Dr. Çağatay Zengin’in hemen devreye girmesi yaklaşık 1 saat sürdü. Cemal ağabey ambülans ile TOGÜ Hastanesi’ne getirildi ve Dr. Çağatay Bey’in kontrolü altına girdi.

Cemal ağabeyin hastaneye yattığı 27 Şubat 2023’ten vefat ettiği 16 Mart 2023 tarihine kadar her gün Salih Zengin Hocamızın oğlu, Milletvekili Özlem Zengin’in kardeşi Dr. Çağatay Zengin tarafından bilgilendirildik. Müthiş bir ilgi ve alaka ile Cemal ağabeyimize baktılar. Sayın Özlem Zengin’e günübirlik Cemal ağabeyin durumuyla ilgili bilgiler verildi. Vekil Özlem Zengin ilgisini hastane sürecinde hiç ama hiç eksik etmedi.

Cep telefonumda Cemal ağabeyin yoğun balkıma girmeden önce Salih Zengin Hocama gönderdiği mesaj duruyor. Rahmetli Cemal ağabeyim, Salih Hoca’mıza içtenlikle teşekkür ediyor, taburcu olduğunda benimle birlikte ziyaretine gelmeyi ümit ettiğini ifade ediyordu… Nasip olmadı elbet… Lakin o nazik cümlelerle kendisine gösterilen yakın ilgiye öyle güzel teşekkür etmişti ki…

Dr. Çağatay Zengin’in hastane sürecindeki yakın ilgisi, hastane personelini seferber etmesi ve bizzat Özlem Zengin’in hastamızın durumu hakkındaki günlük bilgi takibi hepimizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Salih Zengin Hocam yoğun bakımdayken Cemal ağabeyi ziyaret etti, hemen her gün hepimizle o da bilgi paylaştı.

Velhasıl rahmeti rahmana kavuşan Cemal ağabeyimiz için herkes seferber oldu. Seferber olanların başında gelen başta Tokat Milletvekili Özlem Zengin olmak üzere, Dr. Çağatay Zengin ve kıymetli babaları Salih Zengin’e içtenlikle şükranlarımızı sunuyoruz. Allah hepsinden razı olsun.

Bu vesile ile değerli Cemal İncesoyluer’in cenazesine katılan bürokrasimizin saygıdeğer isimlerine, sevenlerine ve basın mensubu arkadaşlarımıza da teşekkür ederiz.

Ardından “hoş bir sadâ” bırakarak giden Cemal ağabeyime de bir kez daha Allah’tan rahmet, değerli eşine, çocuklarına, akrabalarına ve sevenlerine sabır ve metanet diliyorum.