- Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bir dönem yaşıyoruz.

- Türk`ün Türk`ten başka dostu olmadığını yaşanmışlıklarla dersler almamız gereken tarihi değerlendirmelerdendir.

- Komşu ülkelerle yığınlarca sorunla karşı karşıyayız.

- Yapılması gereken en öncelikli tavır birlik ve beraberliğin tesis edilmesidir.

- Bizi yönetenlerimizin üslupları büyük önem taşıyor. Kendimiz gibi düşünmeyenler için haksızca terörist ve benzeri suçlamalar hiç mi hiç yakışık almıyor. Bu ne demektir 2 kişiden biri teröristlikte suçlanıydemektir. Bu milleti bu şekilde ayrıştırmaya kimsenin hakkı olmasa gerek. Suçlusu varsa adalet mekanizması gereğini zaten yapar. Terörün her türlüsünü şiddetle kınıyorum lanetliyorum.

- Millet olarak birlik ve beraberlik sergilenmek durumundayız.

- Siyaseten üç beş taraftar bulabilmek mevcut tarafların kopmalarını önlemek amaçlı yanlış suçlamaların kimseye faydası olmaz. Bütün partilerimiz için geçerlidir.

- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde de aynı suçlamalarla karşılaşılmıştı. Yaşananlardan ve sonuçlarından ders almayan bir siyaset anlayışı doğru değildir.

- Siyaseti sevgi ve saygı sınırları içersinde yapmak bu kadar zolmamalı. Birbirimize düşüncelerle inançlara saygılı olmak durumdayız.

- İktidar partimiz geçmişte güzel hizmetler yapmışsa millette zaten karşılığını bulacaktır. Hizmetler milleti memnun etmemişse yetersiz kalınmışsa millet sandıkta faturasını kesecektir.

- Demokrasi böylesine güzel bir sistem. Yeterki amaç olsun.

- Yüce dinimizde kardeşliği, hoşgörüyü, devamlı hatırlatmaktadır. Hiçbir şey zorumuza gitmemeli Allah`ımızın yasakladığı uygun bulmadığı davranışlardan uzak durmak inancımızın da gereğidir.

Siyasi çıkarlarımız için dinimizin emirlerini kimseler çiğnemeye kalkmamalıdır.

- Camii hocalarımız bizim için çok değerli saygın din adamlarımızdır. Camii Allah`ın evidir. Namaza gelenlerin her partili olacağını asla hatırdan çıkarmamalı. Cemaatine saygı ve sevgi ile yaklaşmalıdır. Birlik ve beraberliğimizin temel taşlarıdır. Büyük vebal ve sorumlulukları olduğunu herkesten daha çok bilen değerli hocalarımızdır. Herkesin düşüncesine saygılı olmak durumundayız. Hocalarımız örnek alınan değerlerimizdir.

- Özellikle siyasi parti sayın genel başkanlarımıza bu konuda büyük görevler düşüysöylemler yumuşatılmalıdır.

Milletin çok farklı sıkıntılı sorunları var. Bir sorunda siyasetçilerimiz yüklemesinler.

Başka Türkiye yok. Başka gidecek sığınacak kapımızda yok.

Sevgi ve Saygılarımla