Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine bir yıla yakın bir süremiz var.

Bir tarafta ülkeyi 20 yıl tek başına yöneten, kararları tek başına alıp devlet kurumlarını istediği gibi oluşturup, başta ekonomik sıkıntılar, hayat pahalılığı olmak üzere bugün Türkiye’mizi sıkıntılara teslim eden iktidar ve her konuda kayıtsız şartsız destek vadeden siyasiler…

Diğer tarafta bu ülkenin 6 siyasi partisinin bir araya gelerek, güçlendirilmiş parlamenter sistemi. Başbakanlık sistemini, TBMM’nin gerçekten millet egemenliği tesisi başta olmak üzere zafiyete uğratılmış birçok devlet kurumunun etkin ve saygın hale tekrar getirilmesi, hukukun tam bağımsız ve tarafsız olması gibi milletin beklediği sorunlara çözümlerini sık sık kamuoyuyla paylaşmaktalar. Seçim dönemine girildiğinde de Cumhurbaşkanı adaylarını açıklayacaklarını defalarca belirttiler.

Buna rağmen koltukların sallandığını net bir şekilde görenler, telaş, korku ve panik içerisinde çırpınmakta, uykuları kaçmakta. En büyük korkuları Ekrem İMAMOĞLU. Milletimiz kendisini çok sevmiştir. Aynı zamanda Ekrem İMAMOĞLU sevgisi son yerel seçimlerde net bir şekilde ispatlanmış. İmamoğlu İstanbul B. Belediye Başkanlığını, Cumhurbaşkanına, Bakanlara ve rakibi ülkede Başbakanlık yapmış Binali Yıldırım’a karşı büyük bir zaferle kazanmıştır. (2 defa)

Bugün her türlü engellemelere, şantajlara rağmen İmamoğlu – Milletin sevgisine gittikçe daha çok mazhar olmuştur.

İmamoğlu’nun her sözünden nem kapmaya çalışanlar, onu yıpratma hazırlığında olanlar 23 Haziran Belediye seçimini asla unutmasınlar.

Korkunun ecele faydası yok, denir ya. İmamoğlu ezici bir çoğunlukla sandıkları patlatacak. Demokrasi geliyor.

Milletimiz 20 yılda çok yoruldu, yıpratıldı.

Artık derin bir nefes, huzur ve mutluluk milletimize çok görülmesin.

Sevgi parayla, zorla olmuyor ki…

Saygı ve sevgilerimle…