Son 1 haftada MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut ile ilgili peş peşe servis edilen haberlere bugün birlikte göz atalım istedim.

Yayımlanan ilk haberde aynen şu ifadeler yer alıyor:

“Tokat Milletvekili Yücel Bulut şortunu ve spor ayakkabılarını giydi, Zinav Kanyonu'nun keyfini çıkardı.”

Haberin devamında da “Tokat Milletvekili Yücel Bulut bugün Erbaa kongrelerinin ardından rotayı beraberinde MHP İl Başkanı Mustafa İpek ve partililerle birlikte Reşadiye'deki doğa harikası Zinav Kanyonu'na çevirdi. Başkan İpekle kol kola suları yararak gezen Vekil Bulut, doğal güzelliği görmeye gelen hemşerileri ile de esprili sohbetler etti. Vatandaşlarla selamlaşan Bulut, diyet yaptığını ve kilo verdiğini söyledi” ifadeleri yer alıyor.

Müthiş…

Bu haberle Sayın Vekilin “keyifle suları yararak” kanyona girdiğini ve diyet yaparak kilo verdiğini de öğreniyoruz. Okurlar, seçmenler ve halkımız için “son derece gerekli” bu bilgilerin yer aldığı haberi hepimiz dikkatle ve ibretle okuduk…

Bir diğer haberde de MHP Milletvekili Yücel Bulut, Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin “çizme” giyerek görüntü servis etmesini “Liderimizin bir çağrısıyla tüm milliyetçiler çizmeyi giymeye hazır” sözüyle değerlendiriyor.

Ne için çizme giyeceklermiş bakalım:

“Çizmeyi giyecek olan yalnızca Milliyetçi Hareketin Lideri değildir. Alparslan Türkeş’in yakmış olduğu meşaleyle Türklük şuuruyla vicdanlarını aydınlatmış ve genel başkanlarının ve liderlerinin bir işaretine bakan milyonlarca Türk milliyetçisi, milyonlarca ülkücü Kıbrıs Türk’ünün ilelebet egemen kalması için liderleriyle beraber çizmelerini giymeye, soydaşlarıyla birleşmeye, bütünleşmeye Türk’ün olduğu her yerde Türk’ün egemenliğini korumak için şehadete yürümeye hazırdır.”

Eyvallah… Güzel… Güzel de… Ekonomik çöküşü yaşayan milletimiz için de çizmeleri çekseniz keşke.

Gelgelelim Yücel Bulut ile ilgili üçüncü habere. “MHP'li Bulut, İYİ Partiyi eleştirdi” başlığıyla verilen haberde Bulut, “Genel Başkanımızın bu samimi ve içten çağrısına birtakım İYİ Parti tarafından tatsız, nahoş ve seviyesiz açıklamalarla cevap verildi. Kandil'le yan yana durmaktan imtina etmeyenler PKK'yla birlikte olup Cumhur İttifakı'nı dağıtmak konusunda bir hedef koymaktan rahatsız olmayanlar” diye İyi Parti’yi eleştirmiş.

Allah aşkına bırakın şu “zillet”i “illet”i…  Milletin tenceresi kaynamıyor. Aş yok, iş yok, ekmek yok. Bize ne sizin diyetinizden, keyifle suları yararak gezdiğiniz kanyondan. Bu ülkenin gençleri yurt paralarının ve ev kiraların yüksekliği nedeniyle okuyamıyor Sayın Vekil. Esnaf siftahsız dükkân kapatıyor. Çiftçini ürünü para etmiyor. Memur ay sonunu getiremiyor. Emekli zaten ölmüş de ağlayanı yok…

Yani demem o ki Sayın Yücel Bulut…

Zillet ve illet demeyi bırakın da bu ülkenin gerçek gündemine dönün. Liseli gençler gibi çizme giyip video çekmek yerine, gerçekten çizmeleri giyin ve Anadolu’yu gezin, tarlalarda, atölyelerde, fabrikalarda, gecekondularda hayat nasıl bir bakın.

Gelin o çizmeyi hep birlikte giyelim, milleti bu ıstıraplarından kurtaralım.