Burhan Arar yazdı.

ÜMİT VEREN DEĞİŞİM

AK Parti Tokat İl Başkanlığı tarafından ; ilçe ve belde belediye başkan adayları açıklandı. İlçelerde bir aday hariç tamamı yeni isimlerden oluştu.

Bu durumun seçime hareket katacağı kanaatindeyim.

Böyle bir değişim, il genel meclisi için de olur ise sürpriz olmaz .

Yeni bir yüz, yeni bir aday; kesinlikle başarı getirecektir.

Yeni isimler; taze kan olacaktır.

Adaylardan tanıdığım bir kaç isimden bahsetmek isterim.

Sulusaray Belediye Başkan Adayı olan Halil Demirkol'un, ilk göreve geldigindeki Sulusaray ile şimdiki Sulusaray arasında çok büyük farklar var. Çamurdan kurtulan yollar, spor salonu ve alt yapısı sil baştan bir ilçe; herkes için kıymetli hizmetlerdir.

Niksar Adayı olan Semih Tepebaşı'nın Niksar'da sevilen bir isim olarak anketten çıktığını ve teşkilat tarafından aday olması için; Niksar Ak Parti İlçe Başkanlığından istifa ettirildiğini biliyoruz. Semih Tepebaşı Niksar'da yarışın güçlü ismidir.

Turhal Belediye Başkan Adayı olan Mimar Ümit Soylu, ilçede sevilen ve sayılan bir ailenin mensubu. Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Yaşar Soylu Ağabeyin vesilesi ile geçen yıl hükümet konağı önünde tanıştım.

İlk intibalarım hiç değişmedi.

İşinde başarılı, Turhal'da her kesimin sevdiği salih bir aday.

Turhal önemli bir ilçemiz.

Turhal'dan aday olmak risk almaktır. Cesareti için tebrik ederim. Demografik yapısı ile Turhal diğer ilçelerimizden farklıdır. Seçimde başarılı olacağına gönülden inanıyorum.

Sonuçta bu bir seçim. Halkın dediği olur.

Seçimlerin birlik ve beraberlik içinde, şölen havasında geçmesini diliyorum.

Niyet hayr, akıbet hayr...