Geçen hafta toprağa verdiğimiz şehidimiz Kenan Ceylan'ın cemevinde yapılan cenaze törenine AKP Milletvekillerinin katılmadığı şeklinde bir haberi CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal sosyal medyaya koymuş.

Bunun yalan olduğunu AKP milletvekilleri fotoğraflarla sergilerken şehit ailesi de AKP'lilerin cemevine katıldıklarını doğruladı.

Mahmut Tanal, sen ne yapmak istiyorsun ? Neyin peşindesin ? AKP'lilerle didişeceksen bir sürü konu var; yolsuzluk, yoksulluk, yalan, talan...

Şedidimizin kanı üzerinden oynama. Senin katılmadı dediklerinin hepsinin törenlere katıldığı hem fotoğraflarla hem de şehit ailesinin bildirisi ile doğrulandı.

Yani senin söylediklerinin yalan olduğu ortaya çıktı. Senin yalanınla kalmadı konu, sen CHP milletvekili olduğun için CHP'ye de yamandı.

" CHP'liler iftiracı " imajına fırsat verdi.

Mahmut Tanal, bu senin dediklerin, sen de dahil, bir şehidin cenazesine katılsa ne yazar katılmasa ne yazar.

Adam bir parti temsilcisi görüntüsü ile katılıyorsa senin partinde dahil benim için hiç bir değeri yoktur.

Eğer " Bu yiğit benim vatanım benim toplumum için canını verdi ben de onun son yolculuğunda vefa borcumu ödeyim" denilerek şehit cenazesine katılıyorsan anlamı vardır.

Biz şehitlerimizi bu düşünce ile uğurluyoruz.

Yoksa falan katıldı falan katılmadı diyerek hele hele de etnik ayrım gözetilerek "oy siparişi" yapılmasını hiçte şık bulmuyoruz ve de şehit üzerinden politikayı lanetliyoruz.

CHP'nin yerinde olsam senin yaptığın bu dayanaksız davranışın hesabını senden sorarım.

Mahmut Tanal, yalan üzerinden iftira üzerinden kahramanlığa soyunma. Gücün yetiyorsa; iller, ilçeler ülke yönetiminden bir bir nasıl kopartılıyor. "çözüm süreci" adı altında bir örgüt nasıl güçlendirildi onun hesabını sor.

Hepinize birden söylüyorum, şehitlerimiz üzerinden politika yapma küçüklüğünü bırakın.

Bırakın ki şehitlerimiz rahat uyusun.