Cumhurbaşkanlığı ile milletvekili genel seçimlerine 33 gün kaldı.

Siyasi partiler Milletvekili aday listelerini YSK’ya teslim ettiler. 50 + 1 ucube sistemi sonucu, demokrasi siyasi partilerin de birbirleriyle anlaşmaları mecburiyeti getirdi. Gerçek demokrasi bu şekilde rafa kaldırıldı.

Millet İttifakı ve Cumhur ittifakı ön planda yerini aldı. Birkaç oy fazla alayım hesabına girenlerin, kimlerin kapısına gittiğini aziz milletimiz bizzat yaşamıştır. Milletimiz bu ucuz koltuk siyasetine gereken dersi 14 Mayıs’ta verecek.

Şehrimizde de milletvekili listelerinde yer alan adaylara başarılar diliyorum. İyi Partimizin liste başı sayın Fatih Demirkol ile sayın M.T. SELÇUK’a da ayrıca başarılar diliyorum.

İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı sayın Ekrem İMAMOĞLU “Tokat Buluşmasını” pazartesi günü Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirdi.

Çok mitingler gördük, 1967’den günümüze. Böylesine sevgi seline dönüşen coşkulu bir mitinge rastlamadım.

Özellikle, kadınların, gençlerin ve çocukların nasıl bir coşku ile sayın İMAMOĞLU’nu bağırlarına bastıklarını o heyecanı yaşadım. Gözlerimin dolduğunu da fark ettim. Konuşma sonu sevgi seli daha da yoğunlaştı.

Ziraat Bankası ile Niksar Yolu kavşağının 1 saatten fazla süre izdihama sevgi gösterilerine dönüştüğü görüldü.

Tokat’ımızda Ekrem İMAMOĞLU sevgisi sel oldu aktı. Cenab-ı Allah yar ve yardımcısı olsun.

Tokat’ımıza, insanımıza övgülerine de sonsuz teşekkürler.

Sevgi ve saygılarımla…