-Eylül ayına ait enflasyon 11.75 olarak açıklandı.

-Zaten farklı bir açıklama da beklenmiyordu.

-Enflasyonun 10 ila 12 arasında kamuoyuna açıklanması kamuoyuna açıklanması önceden planlanmış, çeşitli amaçlara hedefli rakamlardı.

-Ölülerin haberi olmaz ama hayatı yaşayanlar alın teriyle kazandığı parasıyla ekmek götürebilen, beynini kiralamamış olanlar bu ülkede enflasyonun bir bolluk mevsiminde bile 25-30'lar da olduğu gerçeğini canlı görüyor, yaşıyor.

-Millete yanlış veriler açıklanıyor. TUİK öyle. Enflasyon sepetinde, verilere esas hiç kullanılmayan kalem türlerini devamlı değiştiriyor.

-Koronavirüs tablosunda açıklanan verilerinde gerçeği yansıtmadığıtaya çıktı.

-Günlük pozitif sayılarını kale almayan kafa, pozitif sonuç çıkanları evlerine gönderip, karantinada kal diyor.

-Hastaneye yatırıp tedavisine gitmiyor. Evdekilere de bulaştırır. Dışarı çıkınca da çevrene de bulaştırma zemini hazırlıyor.

-Hastalar(pozitif çıkanalr) evlerine gönderilince yatak sayıları, yoğun bakım dolulukanları da haliyle düşük gösteriliyor. Neredeyse bu sonuçtan memnuniyetle ifade edilebiliyor.

-29800 pozitif vakasını 1545 olarak açıklamayı maharet, başarı sananlar sadece kendilerini aldatıyor. Nereye kadar?

-Sonra da ekranlara çıkıp " ülke menfaati" açıklaması yapılabiliyor.

-Ülkeyi içinde bulunduğu duruma herhalde muhalefet getirmedi. 18 senedir tek başına istediği yasayı bir gecede çıkarabilen, kendi siyasi çıkarlarını her şeyin önünde tutan hükümetin, iktidarın ve destekçilerinin getirdiğini aziz milletim çok iyi biliyor. İbretle, hayretle, endişeyle seyrediyve sandığı bekliyor.

-Doğruları, gerçekleri milletten gizlemenin kimseye faydası olmaz.

-Doğrular bilinmediği, gizlendiği için de sorunlar yumak haline geliyor, çözülemiyor. Birileri yese de aziz milletimiz yemiyor.

-Enflasyon Eylül ayı için 11.75'e çıkmış, çıkaranlara da afiyet olsun.

Sevgi ve Saygılarımla...