Ülkemizin gündemini birkaç gündür çalkalayan 6 yaşında bir kız çocuğunun evlendirilme haberleri yüz kızartıcı, utanmazlık örneğini de ortaya koyuyor.
Yüce dinimizi, kendi çirkin emellerine göre yorumlayan, sözüm ona tarikat sıfatını kendi kendilerine ekleyen zavallılar, sizde utanma, haysiyet, şeref hiç olmadığı gibi, Cenab-ı Allah’a karşı da, günahların en çirkinini bu aziz millete yaşattınız.
Yüce dinimize büyük zararlar verdiniz. Dünya’da ülkemizin, dinimizin karalanmasına neden oldunuz. 
İnsanlıktan nasibini almamış yaratıklar için yargı dosya hazırlamış, iddianame hazırlamış. Sonra ne olmuş? Duruşması mayıs ayında yapılacakmış!
Amaç bu çirkinliğe de bir kılıf uydurmak. Oy hesapları nelere sebep oluyor. Sineye çekmeye çalışanları, basite indirme gayretlerine girenlere yuh olsun. Yazıklar olsun. 
Benzeri tarikatların, yan kuruluşlarının denetimi yasal çevrelerde yapılmasa, ülke 15 Temmuz felaketini yaşadığı gibi, 6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirildiği çirkinlikleri de yaşar. Yetkililer, sorumlular, yargı derhal gereğini yapmalıdır. Geç gelen adalet adalette değildir. 
İktidar bir dönem için daha yetki istiyor. Görevi teslim aldıkları 2002 yılını özlemle aratır hale gelenlerin 20 yılda milletimize yaşattıkları felaketleri asla unutulmayacaktır. Yaşayanlar gereğini yapar.
Komşumuz GÜRCİSTAN’ın larisi 2015’te 1 TL iken bugün 1 larisi 7,01 TL olmuşsa;
Yine komşumuz BULGARİSTAN’ın 2010 yılında 1 levası 1 TL iken bugün 10,06 TL’ye ulaşmışsa;
Ülkemizin nasıl bir ekonomik sıkıntıya sokulduğu açıkça ortada. 20 senelik yetkinin sonunda ülke insanına yaşatılanlar “YETER DUR ARTIK” demeyi zorunlu hale getirmiştir.
Sevgi ve saygılarımla.