Kasım ayına ait enflasyon açıklandı. Her zaman olduğu gibi yaşanmış enflasyonun yarısı bile gösterilmedi. 21,31 imiş.

Güven gittikçe sıfırlanıyor. Milletin enflasyonu, yaşadığı gerçekler ise 50`nin üzerindedir. ENAR grubunun tespitlerine göre de 58,6 enflasyon Kasım ayında gerçekleşmiştir.

Üretici enflasyonu ise TÜİK rakamlarına göre 54,62 olmuş. Üretici enflasyonunun önümüzdeki aylarda tüketici enflasyonuna yaklaşacağı konunun uzmanlarınca açıklanıyor.

TÜİK bir devlet kurumudur. Gerçekleri dürüstçe milletimizle paylaşmak asli görev iken siyaset çarkının dişlilerine takılmış adeta emir ve talimatlar doğrultusunda açıklamalar yapıyor.

Memurlar, emekliler, işçiler ücretleri açıklanan resmi rakamı esas alınarak ödenmektedir. Yapılan dayanılmaz zamlar, kurdaki anormal yükselişler piyasayı allak bullak ediyor.

İnsanlar çaresiz açlık sınırında karın doyurmanın yollarını arıyor.

Tüyü bitmedik yetimlerin, çalışanlarının hakları TÜİK eliyle gasp ediliyor. Gerçekler nereye kadar milletten gizlenecek? Süslü laflar, hamasi nutuklar karın doyurmuyor. Kimse de zaten inanmıyor.

Asgari ücrete, maaşlara zam yapılacakmış. Verilecek zammın iki üç ay içerisinde eriyeceği, yine bugünkü yaşanan sıkıntıların aynen devam edeceği görülüyor. Gerçek enflasyon 50`nin çok üzerinde. Doların hızlı yükselişi fiyatları füze gibi fırlatıyor. Herşey iki katına birden fırladı.

Ülkeyi idare edenlerin bu gerçekleri kabullenmek yerine koltuklarda kalmanın hesaplarıyla uğraştıkları görülmekte.

Millet inim inim inliyor, perişan olmuş. Beyler koltukları korumanın sevdasına kapılmışlar. Gerçek gündem adeta unutturulmaya çalışılıyor. Milletimize yazık ediliyor. Millete hak ettiğini veremeyenleri, enflasyonu kasten düşük gösterme hastalığına yakalananları bu millet asla affetmeyecek. Haklar helal de edilmeyecek.

Milletin ahını almaya devam edin, bakalım nereye kadar?

Sevgi ve saygılarımla.