Daha önce bazı belediye başkanlarınca, bazı kamu kurum yöneticilerimizle devlet tanımı levhasından kaldırılan T.C. şimdilerde yeniden yerine konmaya başlanınca birilerine dokunduğu görülüyor.

Mehmet Özhaseki AKP'nin Milletvekili. Bu konuda dozu çok yüksek bir çıkış yapıyve T.C. levhalarını yerine koyanlarla ilgili olarak "bu resmen bölücülük alameti" diyor.

Benim iki tane kimliğim var Özhaseki. Biri milli kimliğim, ben Türk'üm. Ötekisi devlet kimliğim, cumhuriyet. İkisi birleşince T.C. doğuyor. T.C. benim millet devlet kimliğimi bir arada gösteriyor.

Amerika Birleşik Devletleri diye bir devlet vardır. Ama Amerika Birleşik Devletleri diye bir millet yoktur.

Millet olmak büyük özellikler ister. Milleti toprak bağı, vatan sevgisi ayakta tutar.

Türk Milleti tarih boyu vardır ve vatan tuttuğu toprakları korumak için tarihte eşi görülmemiş savunmalar yapmıştır.

En sonuncusu 7 düvelin elinden, canını malınıtaya koyarak kurtardığı Anadolu ve Trakya topraklarıdır. Yani bugünkü yurt tuttuğumuz topraklardır.

Milliyetçiliğini sayısız kahramanlıklarlataya koyan Türk Milleti, ilelebet yaşayacağına inandığımız cumhuriyetle de devletini taçlandırmıştır.

Cumhuriyet bizim vazgeçilmezimiz, olmazsa olmazımızdır. Her kurumumuz da, üst kimlik olarak T.C.'nin yer alması güven kaynağımız, geleceğe bakış açımızdır.

Sayın Özhaseki, cumhuriyeti kaşımayı bırakın da şu günlerde 3'üncü yılına girdiğimiz kara düşüncenin başımıza neler getireceğini koyun bakış ufkunuza.

Allah öyle günleri bir daha yaşatmasın bu ülkeye. 15 Temmuz kara gününde can veren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şifalar ve mutlu yaşamlar diliyorum.

Bugün aynı düşüncelerle palazlananlar var. Hem de elimizle büyütüyoruz. Çabalarınızı onlara odaklayın Özhaseki Bey.

Bir Suriyeli dramı oynanıyülkede. Geleceği çok karanlık ve çok kötü.

Eğer bir gün bu ülkede Suriyeli ile sokak savaşına girersek hiç şaşırmayın.

Elinizi cumhuriyetin üstünden uzak tutun. O, oturdu. Sallayanlar olur ama deviremezler.

T.C. bizim kimliğimizdir. Hiçbir başka kimlikle değiştirmeyiz. Aklınızın bir köşesinde bulunsun. T.C. bölücülük değil, gerekliliktir.