Ülkemize hiçbir dönemlerinde iyilik, yardım yapmamış, devamlı dost ve müttefik kabul edilmiş ABD yönetimleri ülkemize devamlı kazık atmışlar, aldatmışlardır.

Ülkemizde ve çevremizde terör örgütlerine emsali görülmemiş silah ve cephane yardımları yapmışlardır. Parasal destekler de vermişlerdir.

Son olarak Suriye toprakları içerisindeki petrol yataklarının da işletme hakkını PKK, PYD terör örgütüne teslim etmişlerdir.

Sözüm ona Türkiye'miz dost ve müttefiktir. Yiyenlere afiyet olsun. Her türlü terörün kurucusu, babası ABD yönetimleri olduğunu sağır sultanlar bile ezberlediler.

Ülkemize her türlü tehdidi, hakareti, şantajı rahatça yaparlar, tek kelime ile "MAHVEDERİM" de derler.

Bunlara hak ettikleri karşılıklar bir türlü verilemez. Sineye çekilir, nedendir o da anlaşılmaz.

Yargımızı da kullanırlar Rahip Bronson olayı net örneklerden biridir.

Her türlü hakarete rağmen dostumuz, müttefikimiz. Böyle bir dünya yok. En son Trump'ın yaşattıkları birkaç örnektir verdiğimiz.

Şimdi de başkan adayı olan Bieden isimli Türkiye düşmanı, küstahça düşüncelerini açıklıyor.

Türk milleti emir kabul etmez. Boyunduruk hiç kabul etmez.

Türk milleti geleceğine hür iradesiyle kendisi karar verir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin nasıl kurulduğunu tarihlerden bir daha okusunlar.

ABD'nin başkanı kim olursa olsun Türk milletine öncekiler gibi en büyük zararı verecektir.

Suriye'de yönetimle diyalogdan kaçanlar şimdi petrol yataklarının PKK-PYD'ye teslim edilişine de gereken karşılıkları veremiyor.

Oyunu ABD-Rusya oynuybize de seyretmek mi kalacak ?

Bu gelişmeler ülkemizi yönetenlere ilişkileri defalarca gözden geçirmeyi, dış politikada revizyona gitmeyi yeterli kılmıyorsa diyecek bir şey yoktur.

Sevgi ve saygılarımla