Vatanımıza, milletimize, Cumhuriyetimize hayırlı uğurlu olması dileklerimizle sayın Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal KILIÇDAROĞLU’nu kutluyorum.

Millet ittifakı, güçlendirilmiş parlamenter sisteme dönmek hedefiyle, dengeleri bozulmuş devlet mekanizmalarını olması gereken konumlarına kavuşturacaktır.

Bütün projeler, alt yapılar hazırlanmıştır.

Ülkemizin içine düşürüldüğü ağır ekonomik sıkıntılar, adaletin keyfe göre kararları, “liyakatsizlik, sorunlara tek adamlık rejiminin çözüm yerine daha da ağırlaştırdığı, ülkenin fakirleştirildiğini, milletimiz yaşayarak görmüştür. Partili Cumhurbaşkanlığı sistemi, sıkıntılar yaşatmıştır.

Millet ittifakı aziz milletimiz için yegane ümit kaynağı durumundadır.

En sonda deprem felaketi sonrası yaşananlar tuzu, biberi olmuştur. “YETER SÖZ MİLLETİNDİR”e gelinmiştir.

Millet ittifakını oluşturan değerli siyasi parti liderlerine ve çalışma arkadaşlarına sonsuz teşekkürler.

İyi Parti Genel Başkanımız sayın Meral AKŞENER’in öneriyle, İstanbul B.Ş. Belediye Başkanı sayın Ekrem İMAMOĞLU ile Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı sayın Mansur YAVAŞ’ın da Millet İttifakı Cumhurbaşkanlığında Cumhurbaşkanı Yardımcısı olmaları, ittifaka büyük bir enerji, coşku katmıştır. Milletimizin her kesimi, kendisinin temsilcisini o kadrolarda görmüş, mutlu olmuştur.

Sayın Meral AKŞENER hanımefendiye binlerce teşekkürler. Adalet, dürüstlük, şeffaflık, hesap verilebilirlik, özgürlükler yolunda sayın Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’na Cenab-ı Allah’tan kolaylıklar diliyorum.

Daha şimdiden milletimizin yüzü gülmüş, geleceğe emin bir şekilde rahatlamıştır.

Hayırlı uğurlu olsun.

Sevgi ve saygılarımla…