30 Ağustos günü Zafer Bayramımızın 99. Yıldönümü. Yokluklar, güçlükler, imkansızlıklar içerisinde milletine güvenen Başkomutanın nice güçlü saldırgan ülkelerin askerlerini, güçlerini yerle bir ettiği gün. İçte de mandacı ispiyoncu satılmışlara rağmen zafer kazanılmıştır.

T.C. Devletimizin kurulmasının temel noktasıdır.

Demokrasinin, özgürlüğün, hukukun gelişmesine, fikir hürriyetine imkan veren yönetimlerin önünü açan bayramdır 30 Ağustos.

Çevremize bir baktığımızda Irak'ı, Suriye'yi, İran'ı, Afganistan'ı bugünkü yaşam koşullarıyla, ülkemizdeki güzellikleri bir muhakeme edin bakalım. Bölgenin tek Müslüman, demokrasiyle yönetilen, insanları eşit, kadın haklarının eşit uygulandığı Türkiye'mizin kıymetini bilelim. 30 Ağustoslar kazanılmasaydı bugün Türkiye Cumhuriyeti yoktu.

"Kurtuluş Savaşı'nı keşke Yunanlar kazansaydı, salyasını akıtanların, ona her zaman desteğini gösterenlerin, Diyanet İşleri Başkanı da dahil, bugün o koltukları olmayacaktı.

Demokrasimiz bugün gerçek bir demokrasi değil, birçok konuda her geçen gün zafiyetler artıyor.

Türk Milleti her şeyin en güzeline, mükemmeline layıktır.

T.C. Devletine düşmanlıklarını sürdürenler, başka yöntemlerle Türklüğü pasifize etmenin, Suriye, Irak, Afganistan örneği gibi yapmanın hain tuzakçılarıdır.

Atatürk ve silah arkadaşlarına fırsat buldukça saldıran, kendilerince hakaretlere varan sözler sarf edenler, Fesli gibi düşünenler T.C. Devletine, Atasına ve silah arkadaşlarına, Türk Milletine düşmanlık yaptıklarını görmeliler, utanç duymalılar.

Afganistan'dan herkes kaçıyor. Niçin? Teröristler devleti ele geçirdiler. Hak, hukuk, insan değeri sıfırlanmış, silahlar elde. Çok arzu edenler, böyle bir yönetim hastaları varsa buyursunlar Suriye'ye, Irak'a, İran'a ve Afganistan'a. Kimseler engel de değil.

Siyasetçilerin büyük vebal ve sorumlulukları vardır. Günü birlik siyasi çıkarlar uğruna, Devlet anlayışımız, yapımız kurban edilmesin.

Atatürk'ün kurduğu T.C. Devletinin kuruluş değerleri iyi okunsun. Kimse kafasına göre fetva da vermesin.

Devletimizi, Cumhuriyetimizi kuran başta M. Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarına Cenab-ı Allah'tan rahmetler niyaz ediyorum. Rahat uyuyun. Türk Milleti ebediyen hür, demokrat Cumhuriyetle, gerçek demokrasiyle yoluna devam edecektir.

Mandacı kafalar boşuna kürek çekiyorlar.

Türk Milleti kendisine yapılan bilinçli, planlı saldırıları ve onlara destek olanları asla affetmeyecektir.

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Sevgi ve saygılarımla...