Milli birlik ve beraberliğimizi, coşkumuzu, vatan sevgisini yenileyen, perçinleyen birlikte kutladığımız bayramlarımız var.

Ramazan ve kurban bayramlarımız dini vecibelerin yerine getirildiği, herkesin kucaklaştığı bayramlarımızdır.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve SpBayramımız, 30 Ağustos Zafer Bayramımız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız olmak üzere dört milli bayramımız var.

Cumhuriyetimizi ve onunla birlikte gelen kurucu değerleri bir türlü hazmedemeyenler de bulunmakta.

Bu kafanın sahipleri cumhuriyet ve demokratik sisteme karşılar. Düşüncelerini fırsatını buldukça zehir olarak akıtmaya çalışırlar. "Keşke Kurtuluş Savaşını Yunanlar kazansaydı" yı bu ülkede rahatça ifade edebilmişler ve bu kafanın sahipleri izzet, ikbal de görebilmiştir.

Milli bayramlarımıza gereken önemi veremeyenle, sadece protokol bayramı gibi kalmasını arzulayanlar, cumhuriyetimize, kurtuluşumuza içten sevinemeyen, dıştan da kısmen mecburiyetten sevinir görünenleri aziz milletimiz üzüntü ile takip ediyor.

Son dönemde de pandemi gerekçe gösterilerek etkinlikler tırpanlanıyor. İşe gelen etkinliklere pandemi dokunmuyuygulamasıtaya çıkıyor.

Pandemi konusu bile çifte standarda tabi oluyor.

Kimse milletimiz bu uygulamaları yiyda zannetmesin.

Milli bayramlarımız takiyyelere kurban edilmesin.

İstanbul'umuzun başta olmak üzere İngilizlerin işgali altına girmiş olduğu gerçeğini de hiç kimse aklından çıkarmasın.

Türk milleti olarak gerek dini bayramlarımız ve gerekse cumhuriyetimizin bizlere armağanı milli bayramlarımızı; yüreklerimizde coşku ile kutlayacağız.

Kurtuluş savaşını kazanarak bize vatan emanet eden Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına rahmet niyaz ediyorum. Mekanları cennet olsun.

Türkiye Cumhuriyeti Devletini kuranlara minnet ve şükran duygularımızla. Şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmetler.

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Sevgi ve saygılarımla