Burhan arar yazdı.

Tokat'ta belediyeciliğin, yenilikçi hizmetin, gönüller almanın, yaşlı, fakir ve fukaraya yardım etmenin bir tarihi yazılsa; hiç şüphesiz, Başkan Eyüp Eroğlu birinci sırada çıkar.

Eroğlu, mühim işleri en iyi şekilde yapan, rehber ve örnek olan en önemli isimdir. Halkımız sandıkta oy verir iken; vizyonu, çalışkanlığı, pratikliği ve bitmez tükenmez enerjisi ile Tokat'a on yıldır hizmet eden Eyüp Başkan’ı yine tercih edecektir.

Samimiyeti, sadakati ve Tokat'a olan duygusal bağı ile Eroğlu, yine ayırmadan, kayırmadan Tokat'a çok şey katacaktır. Minnetsizce kapısına gidilecek ender siyasetçilerdendir.

Her gün Tokat için yeni bir şeyler ortaya koyan Eroğlu, 101 yeni proje ile Tokat'ı büyükşehir belediyeleri ile yarıştıracak bir birikime sahiptir.

Projelerin hepsi sunum sonunda oldukça büyük dikkat çekti. Özellikle kentsel dönüşüm hamlesi ve hafif raylı sistem büyük sevinç yarattı.

Zor işleri seven Başkan Eroğlu bu sözlerini de yerine getirecektir. Tecrübesi ve ikili ilişkilerdeki samimiyeti hepimizce bilinmekte.

Bu yüzden 7'den 77'ye sokaktaki insanların teveccühü apaçık ortadadır. Yıllara dayalı hukuklar, dostluklar kolay elde edilmiyor. Eroğlu bizi, biz de Eroğlu'nu iyi tanıyoruz.

Mahalle toplantıları ve sokak gezilerinde sevgi seli büyüdükçe büyümekte.

 Her şeyin yenisi, dostun eskisi makbuldür.

Vesselam...